ללמוד לעוף זה הדבר הכי קשה והכי קל בעולם.
הכי קשה כי חיים שלמים של חוסר תעופה זה דבר מאד מתסכל.
הכי קל, כי בסופו של דבר צריך רק לקפוץ.
החלטתי לקפוץ.
את הבלוג הזה אני חולמת כבר שנים. בחודשים האחרונים, אחרי שהרטבתי את הרגליים באינסטוש ובפייסוש הוא התחיל לקבל גוף של ממש וזהו הגיע הזמן.
מתרגשת שזה קורה, מתרגשת יותר שיש עוד לא מעט אנשים שחיכו לרגע הזה (את חלקם אני מכירה רק וירטואלית) וממש רוצים להיות איתי בעשייה הזו. אתם מוזמנים לעוף איתי!
פוסט ראשון ואתם עוד תגלו שאני די קצרנית, אז עכשיו מתכון.
עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד צ׳יפס (במקור של מרתה סטיוארט - יש שינויים קלים בלבד)
מחממים תנור ל-180 מעלות
מערבבים בקערה:
1/2 2 כוסות שיבולת שועל עדינה
3/4 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
3/4 כוס סוכר חום בהיר
מקציפים במיקסר:
200 גר׳ חמאה רכה
1/2 כוס חמאת בוטנים טבעית (יש בחנויות טבע טבעית מצוינת ותרו על החומרים המיותרים)
מורידים את המהירות של המיקסר ומוסיפים:
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל.
אחרי שהאחרונים נטמעים היטב מוסיפים פנימה את תערובת החומרים היבשים וכוס שוקולד צ׳יפס.
אפשר להוסיף גם 1/2 כוס בוטנים מלוחים קצוצים - אני ויתרתי מפאת פעוט הבית וחיזקתי ב - עוד שוקולד צ׳יפס כמובן.
על תבנית מרופדת בנייר אפיה מסדרים שורות של תלוליות בצק בגודל אגוז מלך בערך ופוחסים אותן מעט.
אופים 10-15 דקות, עד שזהובות קלות.
אני יודעת שהבטחתי לעלות עם מתכון אחר, אבל העוגיות האלו החליטו אחרת.
הכי קשה כי חיים שלמים של חוסר תעופה זה דבר מאד מתסכל.
הכי קל, כי בסופו של דבר צריך רק לקפוץ.
החלטתי לקפוץ.
את הבלוג הזה אני חולמת כבר שנים. בחודשים האחרונים, אחרי שהרטבתי את הרגליים באינסטוש ובפייסוש הוא התחיל לקבל גוף של ממש וזהו הגיע הזמן.
מתרגשת שזה קורה, מתרגשת יותר שיש עוד לא מעט אנשים שחיכו לרגע הזה (את חלקם אני מכירה רק וירטואלית) וממש רוצים להיות איתי בעשייה הזו. אתם מוזמנים לעוף איתי!
פוסט ראשון ואתם עוד תגלו שאני די קצרנית, אז עכשיו מתכון.
עוגיות חמאת בוטנים ושוקולד צ׳יפס (במקור של מרתה סטיוארט - יש שינויים קלים בלבד)
מחממים תנור ל-180 מעלות
מערבבים בקערה:
1/2 2 כוסות שיבולת שועל עדינה
3/4 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
3/4 כוס סוכר חום בהיר
מקציפים במיקסר:
200 גר׳ חמאה רכה
1/2 כוס חמאת בוטנים טבעית (יש בחנויות טבע טבעית מצוינת ותרו על החומרים המיותרים)
מורידים את המהירות של המיקסר ומוסיפים:
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל.
אחרי שהאחרונים נטמעים היטב מוסיפים פנימה את תערובת החומרים היבשים וכוס שוקולד צ׳יפס.
אפשר להוסיף גם 1/2 כוס בוטנים מלוחים קצוצים - אני ויתרתי מפאת פעוט הבית וחיזקתי ב - עוד שוקולד צ׳יפס כמובן.
על תבנית מרופדת בנייר אפיה מסדרים שורות של תלוליות בצק בגודל אגוז מלך בערך ופוחסים אותן מעט.
אופים 10-15 דקות, עד שזהובות קלות.
אני יודעת שהבטחתי לעלות עם מתכון אחר, אבל העוגיות האלו החליטו אחרת.
To My English speaking friends - I'm just beginning, and will try to sort the whole language issue soon. Please let me know if you need a recipe translated in case I haven't done so. Thank you for your patience!
תתחדשי יקירתי!!
השבמחקתודה רבה!
מחקתגובה זו הוסרה על ידי מנהל המערכת.
השבמחק